Általános szerződési feltételek

Tájékoztató a Hegyvidék Bevásárlóközpont honlapjának („Honlap”) használatáról

Üdvözöljük a Hegyvidék Bevásárlóközpont Honlapján!

A weboldal használatának megkezdésével a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket.

Emlékeztetjük rá, hogy a Honlapot érintő adatkezelési szabályok itt ismerhetőek meg. A Honlap használata során kérjük legyen figyelemmel arra, hogy a Honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a Honlapon szereplő szövegek, képek, logók másolása, átalakítása, felhasználása szerző(k) előzetes, írásos hozzájárulása hiányában tilos. Ennek alapján a Honlap látogatója nem jogosult különösen a Honlap tartalmának a többszörözésére, felhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és formában történő másolására, átvételére, adatbázisában történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint a tartalom saját
tartalomként történő feltüntetésére, kereskedelmi forgalomba hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

Tájékoztatjuk, hogy törekszünk a Honlapon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállalunk felelősséget.

A Honlapon szereplő egyes információk célja a látogatók tájékoztatása a Hegyvidék Bevásárlóközpontban elérhető vásárlási, kikapcsolódási és egyéb lehetőségekről. A Honlapon szereplő információkat semmilyen körülmények között nem lehet jogi értelemben vett kötelező érvényű ajánlatnak tekinteni, minden erre utaló kötöttségünket kizárjuk.

A Hegyvidék Bevásárlóközpont tulajdonosa a GTC HBK Project Kft. (1138 Budapest, Népfürdő utca 22. A. ép., 15. em.) kizárja a felelősségét a Honlap fenti szabályok megsértésével történő használatáért. A GTC HBK Project Kft. fenntartja magának a jogot, hogy szükség esetén változtatásokat, kiegészítéseket, javításokat hajtson végre a Honlapon, minden külön, előzetes figyelmeztetés és értesítés nélkül. Amennyiben a Honlap használatával kapcsolatban valamilyen nehézséget tapasztal, akkor észrevételét a hegyvidek@gtc.hu e-mail címen kérjük jelezni.

Kellemes böngészést kívánunk!

Budapest, 2021. július hónap

GTC HBK Project KFT.